SALARISADMINISTRATIE

   Het voeren van de salarisadministratie moet niet onderschat worden. Door alle fiscale wetgeving en regels is het noodzakelijk deze administratie door een specialist te laten verzorgen. Geervliet Administratie & Advies heeft jarenlange ervaring op dit gebied.

Het is van groot belang om de salarisadministratie zorgvuldig uit te laten voeren. Niet alleen voor het bijhouden van de persoonsgegevens van uw werknemers en het tijdig en correct te betalen van hun salaris, maar ook het voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Denk hierbij aan het doen van de loonaangifte en het volgen van alle fiscale regelgeving in de loonberekening, maar ook bijvoorbeeld afdracht van pensioen.

Geervliet Administratie & Advies zal de volledige salarisverwerking voor u verzorgen, van personeelsmutaties tot klaar zetten van salarisbetaling tot doen van de loonaangifte. Maar ook rondom dit proces kan Geervliet Administratie & Advies u begeleiden, zoals bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, controleren van de pensioen-nota en het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving.

Deze dienst kan Geervliet Administratie & Advies al leveren vanaf €9,95 per werknemer.

Geervliet Administratie & Advies kan u ook adviseren over wat er allemaal bij komt kijken als u voor het eerst werknemers in dienst neemt.